Per segon any participem a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, un esdeveniment que es realitza amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques a través de diferents activitats com visites a productors ecològics, xerrades, activitats comercials i gastronòmiques. Aquesta se celebrarà del 20 al 28 d’octubre.

En el nostre cas com que produïm farina ecològica i comptem amb l’acreditació del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), obrim el nostre molí de pedra perquè tothom que ho vulgui pugui venir a veure com fem aquest tipus de farina.

L’activitat s’iniciarà veient com es neteja el blat, per passar a veure com es moltura en el molí de pedra i finalment l’ensacat de la farina ecològica.

Si t’interessa pots venir els dies 22, 24, 26 d’octubre de 15:00 a 18:00, no es necessari fer cap reserva.