TRADICIÓ I INNOVACIÓ

HISTÒRIA

CONTACTE I LOCALITZACIÓ

 


FORMULARI DE CONSULTES

Fes-nos arribar qualsevol consulta sense compromís

* Camps obligatorisINNOVACIÓ CONSTANT AL SERVEI DE LA TRADICIÓ

Des de 1878, les nostres farines s’han caracteritzat per la seva gran qualitat, el seu saber fer artesanal i un alt nivell de regularitat. Durant tots aquests anys, la nostra filosofia ha estat apostar per una selecció de les millors matèries primeres i una elaboració tradicional. A la farinera Ylla seguim mantenint els valors de la tradició per tal de preservar la identitat dels nostres productes.

La innovació ha estat sempre una de les nostres prioritats. Any rere any, ens hem esforçat per continuar ampliant la nostra oferta de productes i seguir millorant el control i la seguretat alimentària. És per això que, un cop al mes, el nostre equip revisa els nostres productes per tal de perfeccionar-los, i en desenvolupa de nous per tal de donar resposta a les necessitats dels nostres clients. A la farinera Ylla hem estat pioners a nivell nacional en desenvolupar farines especials per a pizzes. Actualment, gràcies a un rigorós control de laboratori i a la tecnologia més avançada, continuem millorant les nostres farines i preparats per tal d’optimitzar al màxim les seves característiques de qualitat, regularitat, sabor i conservació.

Y L L A   1 8 7 8 ,  S . L . Ctra. de Manlleu, Km. 1,4 · 08500 Vic (Barcelona) · Tel. 93 886 27 44 · Fax 93 889 11 82 · ylla@ylla1878.com · Protecció de dades