Una de les fites més grans de la nostra trajectòria és veure a professionals com tu, néixer, créixer i desenvolupar contínuament nous projectes. I nosaltres volem estar allà per donar-te l’empenta.

La millor manera que hem trobat és compartint la nostra experiència de tants anys amb tu, a través de diferents eines que creiem que poden ajudar-te a desplegar tot el teu potencial.

Aquí te les indiquem: des de l’experiència de professionals de primer nivell que formen el Team Ylla, a sessions formatives tant a les nostres instal·lacions com al teu propi obrador, a respostes de les preguntes que reben de forma més freqüent de professionals com tu, a les receptes més representatives de fleca, pastisseria i pizzeria, a vídeos de les principals tècniques, fins a la possibilitat de contactar amb un expert de casa nostra per qualsevol inquietud que tinguis. A continuació les detallem:

Durant tot l’any oferim diferents formacions amb professionals de primer nivell, a més també realitzem demostracions que podem fer al teu propi obrador.

També ens pots escriure en qualsevol moment tant a través de l’apartat de consultes a l’expert, del mail, de les xarxes socials, com et sigui més còmode, analitzarem cada consulta i et donarem la millor solució.

A més pots consultar l’apartat de FAQ, on hem recopilat les consultes que rebem de forma més freqüent, consultar les nostres propostes de receptes per flequers, pastissers i artesans de la pizza o visualitzar els vídeos que hem creat amb les principals tècniques de la fleca, la pastisseria i la pizzeria, entre altres. I amb el nostre equip Ylla, artesans de primer nivell, amb els que estem contínuament pensant millors productes i processos per tu, per suposat, però també pels teus clients.