hot bread kitchen

Hot Bread Kitchen és un forn de pa de Nova York sense ànim de lucre que ven pans muti ètnics i lluita per una major justícia social de les seves treballadores.

La iniciativa va sorgir de Jessamyn W. Rodriguez, ex treballadora de ONU, al voler crear llocs de treball per les dones immigrants de la ciutat americana. Es va focalitzar en les dones, al veure que al món són elles les que majoritàriament fan el pa, però que a EUA i a Europa la majoria de forners són homes. Dins la organització els ofereix formació i feina.

La varietat de pans que ofereix és molt extensa, ja que a través de l’organització també pretén conservar les tradicions culinàries del immigrants i educar als ciutadans de Nova York de la importància de conservar-les.

Actualment ven els seus pans a més de 40 forns de pa, online i segueix tenint el seu forn de pa propi al mercat de La Marqueta al Spanish Harlem.