millor_pa_de_pages_2015

El passat 9 de maig es va celebrar el concurs del millor pa de pagès d’aquest any a Cervera, dins el marc de la Fira de Sant Isidre i de la Fira del Pa.

La guanyadora ha estat Sílvia Álvarez de Pa i Pastisseria Marques de Alfarràs, a la que li donem l’enhorabona. Destacar que la guanyadora actualment dirigeix una empresa de 22 persones i que la filosofia del seu negoci és treballar per oferir productes de qualitat i innovadors. En aquesta ocasió la Sílvia Álvarez va compatir amb Josep Baldomà (Balaguer), Pau Borràs (Algerri), Manel Pérez (Argentona) i Xavier Pàmies (Reus).

Aquest certamen està gestionat pel consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i president del jurat del concurs, Domènec Vila, director general d’Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries, va destacar la qualitat dels pans presentats pels cinc finalistes.