millor croissant Espanya 2016

Un any més molt orgullosos de recolzar el concurs del millor croissant artesà de mantega d’Espanya, organitzat pel Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

En aquesta ocasió s’han presentat 42 propostes i el guanyador ha estat Toni Vera de la pastisseria Canal de Barcelona.

Com en cada edició entre tots els croissants presentats s’han valorat diferents aspectes com el gust, l’alveolat, el fullat, el color, el format i l’acabat. I els que han valorat totes aquestes característiques ha estat un jurat format per professionals de la pastisseria.

Entre els guanyadors de edicions passades hi ha alguns dels nostres clients: la pastisseria Vallflorida de Sant Esteve de Palau Tordera, Takashi Ochiai amb Jordi Morelló de la pastisseria Ochiai de Barcelona i el pastisser Oriol Balaguer.