amassar farina integral

Veient algunes de les preguntes que us interessen més a la xarxa, avui volem parlar de les diferències que ens podem trobar alhora de amassa una farina blanca i una farina integral.

La principal diferencia és que degut a les fibres que porta la farina integral notarem que la massa ens absorbeix més aigua. Depenen de la manera com posem l’aigua a la massa pot arribar a absorbir entre un 3-5% més de líquid.

Com bé sabeu fer pa no és una ciència exacte i aquest fet també depèn d’un altre factor: la granulometria de les fibres de la farina integral. Si tenim partícules més grosses, no tindrem tanta absorció i si per el contrari les fibres que tenim tenen una dimensió més reduïda, aquí si que podrem obtenir més rendiment en l’absorció de l’aigua.

Esperem que us hagi estat útil.