farina per croissants carriel ylla 1878

Ens fa molta il·lusió presentar aquesta nova farina que porta per nom la pastisseria del seu creador, Gil Prat de la Pastisseria Prat Carriel de Roda de Ter, últim guanyador del concurs al millor croissant artesà de Mantega d’Espanya.

La farina “Carriel” és fruit del treball i la col·laboració, i les ganes del seu creador Gil Prat i el nostre equip tècnic d’aconseguir una farina perfecte que lligada amb un procés d’elaboració permeti realitzar un croissant similar al que va guanyar el concurs del millor croissant artesà de mantega d’Espanya l’any passat.

Agraïm sobretot a Gil Prat perquè ha tingut la perseverança de buscar i buscar fins trobar les proporcions claus per crear una farina que permeti fer un croissant de mantega perfecte. Mil gràcies!