Ja són 11 anys que col·laborem de forma activa amb el concurs del millor croissant de mantega de l’estat que organitza l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, i cada dia n’estem més orgullosos. Any a any el concurs ha crescut tant en repercussió com en participants, aquest any s’han presentat més de 80 croissants de tot l’estat, tot un èxit.

Nosaltres hem tingut el plaer de poder valorar les diferents candidatures a través d’en Jordi Aceituno del nostre equip comercial, que ha format part del jurat. El jurat s’ha composat de professionals de primer nivel com en Gil Prat (guanyador de l’edició 2017), Antoni Bellart (Gremi de Pastisseria de Barcelona), César Romero (pastisser i representant de Mantega Elle & Vire), Miguel Moreno (Pastisseria Mallorca), Pere Camps (Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona), Miquel Antoja (xef, pastisser i instagrammer) i Xavier Barriga (Forn Turris).

Els aspectes a valorar han estat el color, el sabor, l’alveolat, el fullat, el format i l’acabat.

En aquesta ocasió el premiat ha estat l’Albert Badia Roca de les pastisseries Sant Croi de Barcelona i que ja havia guanyat el concurs el 2009. Des d’aquí el felicitem, molt bona feina Albert!

Moltes gràcies a tots els participants i us esperem de nou l’any que ve!