Des de Ylla 1878 creiem molt amb vosaltres, els nostres clients i sabem que amb una petita empenta podeu arribar molt lluny, per això cada any intentem planificar diferents formacions.

Ahir vàrem tenir la ocasió de oferir una formació especifica del croissant de mantega, amb tot un crack, el guanyador del millor croissant del 2017, en Gil de la pastisseria Prat “Can Carriel”, a les instal.lacions de la Chocolate Academy.

La sessió va tenir molt bona acollida amb més de 45 participants i va transcorre de forma molt amena, amb molta interacció per part d’en Gil i el públic.

A més durant la jornada es va presentar la farina Carriel desenvolupada de forma conjunta per aconseguir un croissant de mantega òptim. En els pròxims dies penjarem un vídeo tutorial amb la recepta del croissant que es va presentar.

Moltes gràcies Gil per la teva professionalitat i a tots els assistents pel vostre temps!