Amb el propòsit de seguir donant suport al pa que es fa a casa nostra, aquest any patrocinem el concurs al millor Pa de Pagès Català, que se celebrarà el pròxim dijous 19 de setembre a l’Antiga Fàbrica Damm.

Aquesta serà la sisena final del concurs al millor Pa de Pagès Català i els finalistes són: Artbó (Sabadell), Forn de Pa Artesà Luna (Sant Joan Despí), Forn del Passeig (Barcelona), Forn Mistral (Barcelona) i Forn Sistaré 1910 (Reus), escollits entre els 27 flequers que es van presentar.

El jurat format per Andreu Llargués, president de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers; el president del Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, Antoni Figuera; el director de l’Escola de Flequers Xavier Vilamala, Antoni Valls; i el director de l’Escola de Flequers Andreu Llargués, Yohan Ferrant van valorar a cegues els pans presentats.

Des d’aquí volem donar molta sort a tots els participants, tots ells grans professionals.

Ens veiem dijous!