Aquest octubre l’hem aprofitat al màxim per seguir donant-vos suport, els nostres clients artesans.

Vàrem començar el mes amb el millor pa de pagès del 2021, concurs que gestiona la IGP del pa de pagès i que patrocinem. El guanyador va estar Andreu Galceran que està al capdavant de l’obrador de Cal Mosso. Els altres finalistes van ser Forn Artesà l’Espurna de Berga (Joan Urrea, Berga), Forn Sistaré 1910 (germans Tomàs i Xavier Pàmies, Reus), Forn Padró (Marc Padró, Barcelona) i Fleca i Pastisseria E. Valls (Anna Valls, Sabadell).

Per seguir amb Barcelona Kapital Pa, on vàrem tenir presència a través d’un estand i als diferents obradors, on durant cada dia de la fira es van realitzar demostracions.

A més també vàrem estar al Fòrum Gastronòmic patrocinant el concurs del millor Panettone artesà que dona l’escola del Gremi de pastisseria de Barcelona. Els establiments guanyadors són Dolç, de Sant Cugat del Vallès, i Cal Jan, de Torredembarra.