Amb ganes de continuar promocionant l’alimentació respectuosa amb el medi ambient, saludable, de petits productors i que afavoreixen el desenvolupament rural sostenible, hem col.laborat amb les activitats de la Setmana Bio.

En aquesta ocasió hem realitzat 2 tallers de cuina amb farines ecològiques moltes a la pedra: blat i espelta. Durant els tallers vàrem preparar pa amb el blat t80 ecològic molt a la pedra, pa de pessic amb taronja, xocolata i nous amb l’espelta t150 ecològica molta a la pedra i base de pizza amb la farina espelta t80 molta a la pedra.

Entre els 2 cursos vàrem acollir unes 40 persones i vàrem poder-los explicar qui som, com treballem les farines eco i com molturem aquests tipus de farines al molí de pedra.

Molts gràcies als assistents i esperem poder participar de nou l’any que ve!