Durant el Gastronomic Fòrum vàrem poder presentar una nova línia de mixos per casa que hem elaborat amb l’Hort del Silenci.

Aquesta col·laboració ens permet unir l’agricultura conscient i ecològica amb les nostres farines. És un pont entre el sector primari i l’industrial amb l’objectiu comú d’oferir productes sans, de proximitat, 100% sostenibles. A més es creen sinergies a nivell d’innovació i d’I+D, amb cultius i matèries primeres pròpies i de proximitat.

En definitiva, s’obre una nova porta al mercat per adquirir, de manera local, productes molt demandats ja en altres països de la resta d’Europa, com són els mixos de cereals i llegums per elaborar pa i pastisseria de manera casolana.

Tenim clar que l’alimentació és clau per a la salut de les persones i, per això, estem convençuts que sumar talent i recursos beneficia el conjunt de la societat. En aquest sentit, treballem sota paràmetres estrictes de seguretat alimentària; des de les pràctiques agrícoles sostenibles que duem a terme al camp, fins al control dels processos d’elaboració dels mixos a la farinera o de la seva conservació. Per aquest motiu, podem garantir la traçabilitat completa del producte.

De moment sortim al mercat amb 4 referències en envàs de 500 gr.: Pa de Panís, Pa d’Espelta, Pa de Pessic de iogurt i Pa de Cereals i Llavors, però hi ha la voluntat que aquesta gamma es pugui ampliar.