arte-sa_ylla1878

Estem molt contents que se celebrin esdeveniments com aquest, perquè significa que el pa artesà és un producte en alça, que cada dia s’aprecia més. A més aquesta trobada va enfocada al món de la restauració, on encara avui no és molt corrent que posin en valor el pa.

L’ARTE-SA, és una iniciativa impulsada pels Joves Restauradors d’Europa i tindrà lloc el pròxim 23 de març a Ocaña, Toledo. La idea del esdeveniment és crear un espai de conversa i d’intercanvi d’experiències sobre el pa a la restauració. En les diferents taules rodones de la trobada hi intervindran tan grans forners com grans cuiners del nostre país.

Nosaltres hi participarem de la ma de Jordi Ylla en la sessió denominada “Harinas y Harinas”, juntament amb altres marques del sector.

Durant la jornada també està previst que es facin diferents Màster Class com per exemple “El Pan en la Actualidad” o “Masas madre i harians especiales”.

A més ARTE-SA també acollirà el concurs de pans de restauració pels alumnes de les principals escoles de cuina.