Una de les fites més grans de la nostra trajectòria és veure a professionals com tu, néixer, créixer i desenvolupar contínuament nous projectes. I nosaltres volem estar allà per donar-te l’empenta.

La millor manera que hem trobat és compartint la nostra experiència de tants anys a través de diferents eines que creiem que poden ajudar-te a desplegar tot el teu potencial. A continuació les indiquem:

Durant tot l’any oferim diferents formacions amb professionals de primer nivell, a més també realitzem demostracions que podem fer al teu propi obrador.

També ens pots escriure en qualsevol moment tant a través de l’apartat de consultes a l’expert, del mail, de les xarxes socials, com et sigui més còmode, analitzarem cada consulta i et donarem la millor solució.

A més pots consultar l’apartat de FAQ, on hem recopilat les consultes que rebem de forma més freqüent, consultar les nostres propostes de receptes per flequers, pastissers i artesans de la pizza o visualitzar els vídeos que hem creat amb les principals tècniques de la fleca, la pastisseria i la pizzeria, entre altres.