Volem donar-te una càlida benvinguda a casa nostra, la casa de tots els artesans/professionals que treballeu cada dia amb la farina i que us esforceu contínuament per fer una mica més feliços als vostres clients, com nosaltres.

Hem dissenyat aquest espai per acompanyar-te en qualsevol necessitat que tinguis, així que t’invitem a passar i si no trobes el que busques, escriu-nos i intentarem ajudar-te amb el que calgui.

Al teu costat, el del professional

Història

Per nosaltres el més important ets tu, l’artesà. Per això considerarem que estar al teu costat i ajudar-te amb qualsevol projecte que emprenguis és una de les parts més importants de la nostra feina. A continuació t’expliquem tots els recursos que des de aquest espai posem a la teva disposició.

En primer lloc a través del nostre equip de professionals: producció, laboratori, comercial i direcció, que els tens a la teva disposició.

Amb les formacions que realitzem durant tot l’any amb professionals de primer nivell o demostracions que podem realitzar al teu propi obrador.

També ens pots escriure en qualsevol moment tant a través del apartat consultes al expert, del mail, de les xarxes socials o del telèfon, com et sigui més còmode, analitzarem la teva consulta i et donarem la millor solució.

Pots consultar el nostre apartat de FAQ, on hem recopilat les consultes que rebem de forma més habitual, les nostres receptes i també els nostres vídeos amb les principals tècniques de fleca, pastisseria i pizzeria.

 

Innovació

Història

La innovació ha estat des dels nostres inicis una prioritat molt important per nosaltres, sempre amb la visió d’oferir-te el millor producte.

Des de Ylla 1878 hem estat pioners a nivell nacional a desenvolupar farines especials per pizzes, i ens esforcem cada dia per seguir innovant. Periòdicament revisem els nostres productes per perfeccionar-los i desenvolupar nous productes per cobrir les vostres necessitats. A més contem amb l’equip Ylla que també ens ajuda amb aquesta tasca.

També any rere any, ens hem esforçat per seguir millorant el control i la seguretat alimentaria.

Qualitat

Història

Un altre puntal important per la nostra empresa és la qualitat, des de sempre ens ha agradat fer les coses ben fetes, com tu.

El nostre compromís amb la qualitat engloba des de la selecció inicial de blats i farines fins la distribució final del producte. Per començar i a partir d’una gran veritat de mostres, escollim els blats més adequats per cada producte. Així mateix, els nostres professionals del laboratori realitzen anàlisis exhaustius al llarg de tot el procés d’elaboració per assegurar el màxim nivell de qualitat i regularitat.

La nostra preocupació per la seguretat alimentaria i un control rigorós de la producció es porten a realitzar un seguiment mil·limètric de les diferents etapes de fabricació. Per això podem garantir una traçabilitat total del producte. A més el nostre control de estocs segueix escrupolosament el mètode FIFO (First In, First Out)

Tradició

Història

A Ylla 1878 som una empresa familiar centenària i estem molt orgullosos del nostre camí, en el qual han contribuït cinc generacions: Jaume Ylla i Aliberch, Jaume Ylla i Gros, Santi Ylla i Ylla y, actualment, Jordi Ylla Vilarrubia y Jordi Ylla Parareda. Pots descubrir una mica més de la nostra trajectòria a continuació.

1878

 Va començar Jaume Ylla i Aliberch al molí de la Gleva (Masies de Sant Hipòlit – Osona).

1899

Es va comprar una finca a Vic, capital d’Osona, al carrer Manlleu, 85-87. Allà es va situar la fàbrica i la casa familiar.

1905

La fàbrica es transforma gràcies a una innovació industrial: passa d’energia generada per la màquina de vapor i calderes de vapor, a energia alimentada per electricitat, i passa dir-se la Teresita.

1935

Es constitueix Jaume Ylla i Aliberch SA.

1956

Santi Ylla Ylla inaugura la nova fàbrica de farines situada a Mataró, a l’avinguda Maresme 119-129, amb la finalitat d’atendre els mercats del Maresme, Vallès Oriental i del Barcelonès i els voltants.

1973

La fàbrica de Vic es trasllada del carrer Manlleu, 85-87 a la carretera de Manlleu, km 1,4 a les afores de la ciutat, en una nova planta d’elaboració de farines i derivats dels cereals, 100% regulars i elaborades amb partides petites de més fàcil control i seguiment.

1986

El president de la Generalitat, Jordi Pujol, com a homenatge, ens va fer entrega del premi als 100 anys d’existència de l’empresa Jaume Aliberch SA.

2000

Constituïm Ylla 1878 SL amb l’objectiu de moldre, fabricar, elaborar i envasar farines per la panificació, pastisseria, brioxeria, pizzeria i derivats de cereals.

2003

Perfeccionem l’automatització, informatització i robotització de la planta de Vic. També es fa una ampliació del laboratori, que també serveix de departament de R+D+I, per poder realitzar test pràctics dels productes acabats.

2009

Estrenem la nova línia de fabricació i elaboració de diferents productes, més exigents i concrets, com demanda el mercat.

2015

Incorporem molins de pedra de granit al nostre sistema de producció i llencem al mercat la línia de farines ecològiques, molt regulars, de qualitat i que tenen l’acreditació del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Aquestes farines també prioritzen la regularitat i s’elaboren amb partides petites per assegurar el control i seguiment.

T'entreguem la farina quan la necessites

Distribució

Sabem que com a professional t’ocupes de molts temes, i nosaltres volem que et despreocupis del transport de la farina. Per això disposem d’una xarxa de distribució que cobreix pràcticament tota la península i que ens permet atendre tot tipus d’encàrrecs, proporcionant un subministrament ràpid i a la teva mesura, tant si ets una gran empresa com si tens un petit obrador.

A més gràcies al nostra sistema de distribució podem assegurar la total traçabilitat del producte.

*Si vols rebre la nostra farina a la teva comunitat i no hi ha distribució fixe, consulta’ns aquí i t’informarem sobre les diferents possibilitats que podem oferir-te

**Si ets distribuïdor i estàs interessat a comercialitzar les nostres farines posa’t en contacte aquí.