El nostre objectiu principal és oferir-te la millor matèria primera per les teves creacions, per això ja des d’un inici seleccionem de forma exhaustiva, tant blats com farines, així podem escollir els blats més adequats per cada una de les nostres farines.

Així mateix, el nostre laboratori, avalat per diferents instituts i laboratoris de prestigi, ens permet realitzar anàlisis molt detallats al llarg de tot el procés d’elaboració per assegurar el màxim nivell de qualitat i regularitat. Per això podem garantir una traçabilitat total dels nostres productes.

Com fabriquem les nostres farines?

Procés

El procés de producció de les nostres farines es un petit secret, per el qual seguim les línies ja marcades des de la creació de l’empresa al 1878 i altres que hem anat desenvolupant al llarg del temps per adaptar-nos al màxim a es teves necessitats, les del professional.

T'oferim una gran varietat de farines

Gamma de productes

Actualment disposem de una gran varietat de farines equilibrades especialment pensades pels diferents sectors del món de la farina: fleques (pans), pastisseria (croissants, pastissos, coques, magdalenes, brioxeria, tortells, etc.), xurreries (xurros i porres), pizzeries (pizzes i calzones), restauració (fritures), creperies (creps)…

VEURE TOTS ELS PRODUCTES

La teva pròpia farina, creada específicament per satisfer les teves necessitats

Farines a mida

Com volem oferir-te la millor solució per les teves necessitats, també som capaços d’oferir-te la possibilitat de dissenyar farines especifiques pel teu negoci.

Disposar de una farina feta a mida et proporciona la seguretat i la confiança que el producte final sempre tindrà el mateix nivell de qualitat i regularitat, durant tot l’any, independentment dels canvis de collita. A partir de 500 kg podem dissenyar la farina que millor s’adapti al teu procés d’elaboració i que reuneixi les condicions òptimes per garantir un producte final regular i a mida de les teves exigències.

Si t’interessa aquesta opció indica’ns les teves necessitats aquí i et proposarem una fórmula de farina pròpia pel tu.

El gust dels productes fets a casa

Farines domèstiques

Si ets un particular i t’apassiona el món de la fleca, pastisseria o pizzeria també podem ajudar-te, ja que disposem d’una gran varietat de productes ideals per panificadores domèstiques. Amb la nostra selecció de farines es poden preparar a casa tot tipus de pans i masses.

Quan vinguis a comprar la farina, deixa’t guiar i assessorar per nosaltres. Cada farina és ideal per uns determinats productes i si segueixes les nostres indicacions obtindràs uns resultats excel·lents.

A més, també disposem de fórmules provades que et permetran elaborar una gran varietat de receptes: pans, coques, pizzes, pastissos…I tot això amb la seguretat d’aconseguir sempre un gust i qualitat immillorables.