benvinguts_a_pagès

Si aquest cap de setmana llarg no sabeu què fer, us suggerim una proposta ben interessant. “Benvinguts a pagès” és una iniciativa que convida a la població a descobrir Catalunya des de la seva pagesia, ramaderia i pesca. Durant tres dies explotacions d’arreu del territori obren les seves portes de forma gratuïta i ensenyen els seus ramats, camps, barques i obradors a tothom qui els vulgui conèixer. A més, restaurants de tot Catalunya ofereixen menús especials amb productes de temporada i proximitat, i allotjaments diversos fan també ofertes especials amb motiu d’aquesta iniciativa.

Enguany, a més, Benvinguts a pagès coincideix amb la Setmana Bio, que s’allarga fins el 9 de juny, i de la qual es pot consultar la programació i explotacions participants a la mateixa pàgina web www.benvingutsapages.catNosaltres hi participem els dies 6 i 7 de juny, amb l’activitat “cereals ecològics molturats lentament amb pedra de granit”. Si ens voleu venir a veure hi serem tots dos dies de les 10h fins a les 13h i de les 15h a les 18h, us hi esperem! 

Com a complement a aquestes iniciatives, la majoria de comarques organitzen també un munt d’activitats relacionades amb la terra, el producte i la natura.