Pel últim post del any ens agradaria compartir un article de la Revista “Muy Interesante” sobre 10 preguntes típiques que es fa la gent sobre el pa.

Aquest article ens serveix de resum d’algunes qüestions sobre el pa que hem anat tractant durant l’any com si el pa és sa, ja sabeu que si perquè ajuda a equilibrar el percentatge de calories, grasses i glúcids que necessitem diàriament; si el pa engreixa, no necessàriament sempre que es consumeixi en moderació; si el pa integral és millor que el pa blanc, com que porta la llavor i el segó del blat el pa integral conté més fibra, minerals i vitamines del grup B; o si son bons els pans congelats, com ja hem explicat en el blog no és que siguin dolents, però porten més additius i no té tant sabor ja que es trenca el seu cicle al congelar-lo.

Des de Ylla 1878 us desitgem una bona entrada d’any!