croissant d'instagram

Aquesta setmana venim amb una polèmica: croissants tradicionals o croissants creatius i farcits?

Com sempre aquesta moda sorgeix de Estats Units, de diferents pastisseries de Nova York, San Francisco i Los Angeles, que han arribat a crear el croissant d’aniversari o el croissant de la Barby. De fet aquests establiments estan contínuament llençant noves versions del croissant tradicional i el fenomen ja està prenent grans dimensions com les del famós cronut.

A casa nostra encara la majoria dels professionals del sector opten pel croissant tradicional i justament comenten que és prou complicat fer-lo perfecte, però ja hi ha alguns clients nostres que estan creant noves receptes amb aquest producte. Un exemple és la pastisseria japonesa de Barcelona Takashi Ochiai que cada mes presenten un nou croissant i que les vendes del croissant amb té verd ja superen a les del tradicional. També l’Oriol Balaguer que ofereix croissants farcits de massapà o de praliné.

Què n’opineu?