Amb la nostra filosofia de seguir contribuint i aportant visió en el món del pa, el pròxim octubre participarem al primer congrés internacional de flequers que se celebrarà a Barcelona, Barcelona Kapital pa.

Es preveu que sigui tot un èxit, ja que se celebrarà a un gran recinte com és la Estació del Nord i on s’hi ubicaran 3 obradors professionals per on passaran reconeguts forners nacionals i internacionals. La idea és que aquests professionals comparteixin la seva experiència amb tots els assistents, amb l’objectiu principal de promoure i difondre el pa de qualitat. També hi haurà un espai perquè fabricants com nosaltres puguem compartir els nostres coneixements.

A més el 21 d’octubre i amb motiu del dia mundial del pa, es farà una degustació pel públic en general a fora del recinte.

Nosaltres ja ens estem preparant i us esperem a tots vosaltres! Prometem sorprendre.