Volem donar-vos una càlida benvinguda a la nostra casa digital,  la casa de tots els professionals que treballeu cada dia amb la farina i que us esforceu contínuament per fer una mica més feliços als vostres clients, com nosaltres.

A la nova web hi trobareu molts recursos: receptes pròpies acumulades durant els més de 140 anys d’història, algunes de les FAQ més destacades del sector i les seves respostes, i com que sabem que hi ha moltes preguntes peculiars també hem inclòs la possibilitat d’escriure a un dels nostres experts perquè us assessori amb temes tècnics. En aquesta nova plataforma també podreu consultar el calendari de les formacions que oferim durant l’any amb artesans de primer nivell i vídeos de formacions passades.

A més podreu trobar la nostra carta de farines, on expliquem les farines més adequats per cada producte, les avantatges de cada farina i les seves característiques tècniques.

I com no, passejar-vos per la nostra història i fer un recorregut pel calendaris de l’obrador que publiquem des de 1995 i que han il.lustrat artistes tant destacats com la Pilarín Bayés, Brosmind o la Isa Basset.

Us hi esperem!