Abans d’acabar l’any no pot faltar el nostre calendari i aquest any més, perquè fem 140 anys! Tots sabem el que costa avui que les coses perdurin, vivim una època on els canvis són la constant i poder celebrar aquesta llarga trajectòria ens omple d’orgull i satisfacció.

Per això any hem decidit celebrar-l’ho amb una gran festa, la del nostre calendari.

La il·lustració d’aquesta gran festa l’hem encarregada al reconegut il·lustrador xilè Mathias Sielfeld, alter ego de OyeMathías, que actualment resideix a Madrid i que la seva obra es caracteritza per utilitzar el format de la vinyeta.
Aquest artista ha representat el nostre 140 aniversari a través de 3 grans pastissos, un per cada una de les nostres especialitats: fleca, pastisseria i pizzeria. Pans, croissants, ensaïmades, tortells, magdalenes, xurros, pizzes i calzones entre d’altres, es barregen amb artesans, treballadors i consumidors, creant una obra plena de detalls. És d’aquells dibuixos que cada cop que els mires hi veus noves perspectives.

Com cada any i seguit la tradició hem destacat les principals dates assenyalades del sector.

Podeu aconseguir el calendari a través del vostre comercial.

I us animem a començar el 2019 unint-vos a la celebració!