Els obradors dels vostres forns, pastisseries o pizzeries són com una orquestra simfònica. Els intèrprets formen un engranatge que treballa sincronitzat i amb tot el seu art per crear música celestial… o uns pans, pastissos i pizzes que hi canten els àngels! Enguany, el nostre calendari ha volgut retratar aquesta simfonia de sabors, textures i flaires. Aquests obradors que ompliu de vitalitat, melodies apassionades i tempos enèrgics.

L’encarregat de fer-les sonar ha sigut l’il·lustrador barceloní Pep Boatella, de gran projecció internacional i amb un estil característic que combina tècniques tradicionals i digitals. Format a l’Escola Massana, Boatella ha il·lustrat per al Boston Globe, el Corriere della Sera i Oxford University Press, així com obres d’autors com Roald Dahl, Jaume Cabré o Sally Rooney.

Una novetat d’aquest any serà la recepta del mes, a través d’un codi QR permetrà accedir a les diferents especialitats que hem preparat per al 2022.

I com en cada edició per seguir la tradició, hem destacat les principals dates assenyalades del sector.

Molt bona música per tot@s!