Us volem desitjar bona pasqua amb un vídeo de Ibán Yarza al esdeveniment TedxMadrid sobre el moment del pa.

En aquesta conferència el ponent Ibán Yarza, apassionat del món del pa que escriu en el blog de referència La memòria del pan, intenta explicar el valor únic del pa, que avui en dia s’ha perdut perquè es fa amb productes de baixa qualitat i perquè s’han escurçar els processos de fabricació.

Tant per ell com per nosaltres, per preparar un bon pa s’ha de fer amb temps i amb respecte. Temps per respectar la fermentació, sinó el pa no tindrà gust, i respecte per la tradició i les receptes, ja que avui en dia se’n han perdut moltes.

També apunta a d’importància de educar a les persones en el món del pa, com s’ha fet en la gastronomia o la enologia, perquè així puguin tenir criteri per escollir un producte millor.