els_nous_forners

Madrid està vivint una fornada de nous forners i això ens alegra, renovar el sector amb bons professionals sempre és enriquidor.

Són joves, cultes, amb educació universitària, que ja abans d’establir-se en aquesta professió eren amants del pa i el solien fa a casa gràcies a tot el coneixement que hi ha a la xarxa sobre el pa. Per la crisi, per canviar, per fer el que els agrada van donar el pas i majoritàriament abans d’obrir els seus forns de pa es van formar a l’estranger.

Els seus forns de pa funcionen, venen tot el pa que produeixen i no volen créixer perquè saben que seria abandonar l’artesania d’aquest ofici i produir un pa pitjor.

Les seves bases són les farines ecològiques moltes amb molí de pedra, la massa mare i el temps de la fermentació per obtenir els millors pans. Podeu veure aquesta nova fornada en aquest article publicat recentment al diari el Mundo.