Afegim una nova farina a la nostra gamma de farines ecològiques moltes a la pedra. És la farina Florence Aurora, elaborada amb el blat Florence Aurora, una varietat de blat considerat el més modern dels blats antics.

El blat Florence Aurora que utilitzem per elaborar aquesta farina és de Lleida, de la cooperativa Ecoartesà d’Artesa de Segre, amb la que col.laborem, i que treballen a la Noguera, Pallars Jussà, la Segarra, Urgell i Alt Urgell. Per tant, és una farina de proximitat, que contribueix a fer xarxa al territori, a la bona gestió de la massa forestal i és de petits productors.
La farina és semi integral: t80 i la fem al molí de pedra. Compta amb la certificació del CCPAE.

Aquesta varietat de blat dona un color crema al pa, unes olors molt especials i un sabor molt característic.
Per treballar-la recomanem que s’hidrati poc al principi i afegir l’aigua poc a poc, també fer-li un amassat curt, perquè té poca força i es degrada més lent.