els nous croisssants

Fa un temps ja us vàrem parlar que a Estats Units estaven fent furor els croissants farcits de mil ingredients i que aquest concepte estava arribant a casa nostra.

Avui podem afirmar gràcies al nostre client, el pastisser Lluís Costa, que aquesta realitat ja s’ha establert al nostre territori. Fa uns dies la revista del sector Pan&Pizza li va realitzar una entrevista per parlar d’aquest tema, en ella en Lluís, guanyador del millor croissant de mantega al 2015, explica que aquesta tendència va sorgir fa uns 8 anys i que actualment ja es pot veure moltes pastisseries de Catalunya, Madrid i València que ho ofereixen als seus clients.

De croissants farcits n’hi ha de dos tipus, un que es cou amb el farcit dins i l’altre que el croissant es cou i després s’hi afegeix el farcit.

En l’entrevista es comenta que els límits als nous gustos només els posa el client, ja que la base del croissant funciona igualment amb combinacions dolces i salades. Actualment els més habituals són els de maduixa, gerds i crema de formatge.

Ja els oferiu vosaltres també?