Amb la voluntat de seguir oferint-vos productes innovadors perquè pugueu diferenciar la vostre oferta d’altres locals similars, aquest any hem ideat la farina per pizzes PizzaBrot.

Es tracte d’una farina de cereals que permet aconseguir una pizza de qualitat en la que destaquen la hidratació, el cruixent i que les aromes que té es materialitzen en el bouqué que ens deixa al degustar-la.

Té un molt bon comportament durant l’amassat, molt bona hidratació pels cereals que la composen i si a més podem deixar un mínim de 24h de fermentació, aconseguim una pizza molt bona, lleugera i de fàcil digestió. A més la varietat de cereals que conté aporta benestar i salut.

És ideal per fer pizzes convencionals, però també pizzes al tagglio, pizzes en safata, pizzes pre-cuites, etc.

Us animem a provar-la i si teniu qualsevol dubtes els nostres tècnics estaran encantats de ajudar-vos.