A partir de l’1 de juliol entra en vigor la nova llei del pa que té diferents implicacions, una de les quals és la forma d’elaborar el pa integral. A partir d’ara qualsevol pa que es denomini integral s’haurà d’haver fet amb farina 100% integral.

Creiem que el pa integral pot ser molt interessant pel teu negoci, ja que és un dels nínxols de mercat que creix any rere any.

Nosaltres hem estat treballant intensament per poder-te oferir una farina de qualitat i que compleixi la normativa, aquesta és la Campesina integral 100%. Amb aquesta farina es poden realitzar pans 100% integrals amb molt gust i aroma, i molt rics amb fibres, minerals i vitamines. A més et permetrà poder oferir un producte regular tot l’any.

Altres farines que també permetran complir la normativa són aquestes:

. Farina integral ecològica
. Farina molta a la pedra T110
. Espelta molta a la pedra T110