Pocs dies abans que arribi l’estiu i les revetlles, sabem que ja us esteu preparant per fer feliços els vostres clients, amb les tradicionals coques.

Nosaltres, com cada any, ens agradaria estar al vostre costat perquè pugueu oferir aquella coca, tan apreciada per la vostra clientela.

Per aquesta elaboració tenim dues farines que us faran quedar molt bé:

. La farina Huracan, una farina de gran força amb un alt nivell de proteïnes. Ideal per processos que necessitin una fermentació llarga i perfecte per treballar sense millorant. És una farina que admet molta matèria grassa.

. La farina Brioix: un preparat al 100% per facilitar-vos la feina, amb una base de farina de blat per l’elaboració de coques de brioix i brioix. És perfecte per processos de congelació i desenvolupa molt bé el forn. És una garantia.

I vosaltres quina feu servir?